Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. در این دیدار و پیش از سخنان رهبر انقلاب، چند تن از نخبگان و محققان رشته‌های مختلف، دیدگاه‌های خود را پیرامون موضوعات کشور مختلف بیان کردند.

یکی از این افراد خانم «فائزه فداکار»، معلم و دارنده مدال نقره المپیاد کشوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سال ۹۵ موفق به کسب رتبه دورقمی ۲۱ در منطقه  و ۷۵ کشوری در رشته علوم انسانی دانشگاه سراسری شد و به واسطه علاقه‌ای که به شغل مقدس معلمی داشت، دانشگاه فرهنگیان را برای تحصیل انتخاب کرد. خانم فداکار در آزمون ارشد با کسب رتبه تک رقمی ۸ در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران پذیرفته شد و سال ۹۹ در بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشوری موفق به کسب مدال نقره در المپیاد زبان و ادبیات فارسی شد.اما حالا ۲ سالی است که او در کنار تحصیل به عنوان دبیر زبان و ادبیات فارسی مشغول به تدریس و تربیت فرزندان ایران اسلامی است.

با «فائزه فداکار» معلم جوان و نخبه کشورمان در خصوص حال و هوای متفاوت دیدار با رهبرانقلاب و دیدگاه و دغدغه‌هایش درباره دنیای پر فراز و نشیب معلمی گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید:

 چگونه به دیدار رهبرمعظم با نخبگان و استعدادهای برتر علمی دعوت شدید؟

بنده در سال ۹۵ موفق به کسب رتبه دورقمی کشوری در کنکور سراسری و در سال ۹۹ موفق به کسب مدال نقره المپیاد شده بودم به همین خاطر مشمول حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان بودم. بنیاد هر ساله دیداری را با مقام معظم رهبری برگزار می‌کند، چندسالی است که به دلیل شیوع بیماری کرونا تمام دیدارها لغو شده بود. تا اینکه حضرت آقا بعد از فروکش کردن موج این بیماری، دومین دیدار خود را به نخبگان و استعدادهای برتر علمی اختصاص دادند. این موضوع یک اتفاق بزرگ و مبارک است که نشان از توجه ویژه ایشان به جوانان نخبه دارد. برای این دیدار نیز فراخوان زده شد و افراد علاقه مند برای حضور و سخنرانی در این دیدار اعلام آمادگی کردند. امسال حدود ۱۱۷ نفر از جریان نخبگانی کشور برای سخنرانی اعلام حضور کرده بودند که بعد از بررسی دغدغه‌ها حدود ۶ نفر برای ارائه مبحث در محضر حضرت آقا انتخاب شدند.

حضور در محضر رهبرانقلاب و مطرح کردن دیدگاه و دغدغه‌هایتان در این جمع چه حال و هوایی داشت؟

سخنرانی در محضر حضرت آقا اتفاق بسیار مبارکی بود

 از سال ۹۵ تاکنون که تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار گرفتم، تقریبا در تمام دیدارهایی که از سوی بنیاد ملی نخبگان با رهبرانقلاب صورت می‌گرفت حضور داشتم. اما این دیدار اولین تجربه ارائه و سخنرانی  در حضور ایشان بود. از ابتدای شکل گیری بنیاد ملی نخبگان هیچ تریبون سخنرانی دیدار با نخبگان به یک معلم داده نشده بود. از این جهت فکر می‌کنم سخنرانی در محضر حضرت آقا اتفاق بسیار مبارکی است. به همین دلیل بسیار امیدوارم بودم که با طرح مسئله مهم آموزش و پرورش در این دیدار بتوانم توجه مسئولین را به این مسئله مهم معطوف کنم تا برکات آن شامل آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت و جامعه معلمین شود.

در دیدار با رهبرمعظم انقلاب و سخنرانی در محضر ایشان چه نکات و دیدگاه هایی را مطرح کردید؟

در سخنرانی که داشتم یک گزارش تحلیلی از وضعیت نظام آموزش و پرورش در دو بعد داخلی و خارجی مطرح کردم. در بعد داخلی مفصلا به عناوینی مثل وضعیت مخاطبین و دانش آموزان، بحث سرمایه اجتماعی، بحران مدیریتی آموزش و پرورش پرداختم و در قسمت تحلیل وضعیت خارجی هم به مواردی که نظام سلطه برای تاثیرگذاری بر هویت و تربیت نسل آینده ما برنامه ریزی کرده است پرداختم و در نهایت یک جمع بندی از این دو وضعیت ارائه کردم. در پایان هم در چهار محور «شکل‌گیری شبکه معلمان انقلابی، تحول‌خواه و تحول‌فهم»، «تحول جدی در سازوکار تربیت معلم متناسب با ایده کارآمد انقلاب اسلامی»،  «بازسازی سازوکارها و طراحی‌ها بر محور عدالت اجتماعی»، «شکل‌گیری اتاق عملیات نظام تربیتی» پیشنهاداتی مطرح شد.

بعد از این دیدار و سخنرانی در محضر رهبرمعظم انقلاب چه بازخوردهایی دریافت کردید؟

معلمان کنش‌گران اصلی در عرصه تعلیم و تربیت هستند

بازخوردها متفاوت و متعدد بود. برخی از همکاران این آغاز را به فال نیک گرفتند و خیلی خوشحال بودند که بالاخره در جلسه نخبگانی کشور، صرف نظر از نخبه بودن و المپیادی بودن یک معلم دغدغه‌های آموزش و پرورش را مطرح می‌کند. این موضوع می‌تواند دیدگاه مسئولین و معلمان را در ارتباط با بحث هویت معلمی ارتقا ببخشد. و به معلم فقط به عنوان یک عنصری که محدود به کلاس درس است نگاه نکنند، بلکه ما در آموزش و پرورش تولیدات و پویایی‌ها فعالیت‌ها و امتیازات علمی زیادی داریم و همکاران بسیار عالی هستند که در عرصه تعلیم و تربیت به عنوان کنش‌گران اصلی این حوزه فعالیت می‌کنند.

در کنار این موارد بازخوردهایی هم بود که گله‌ها و انتقاداتی داشتندکه چرا در سخنرانی بنده به بحث معیشت معلمان پرداخته نشد. من احساس می‌کنم که پیگیری مطالبات مالی در شان جلسه و مقام معظم رهبری نباشد و شان رهبری را شان سیاست‌گذاری، راهبری و راهنمایی می‌بینم. اگرچه بحث معیشت و رتبه معلما ن بحث بسیار مهمی است و عدم طرح آن در این سخنرانی به منزله مهم نبودن و اهمیت نداشتن این موضوع نیست. بنده هم زندگی معلمی دارم و با همان حقوق معلمی امرار معاش میکنم و پیگیر این دسته از مطالبات معلمان هم بوده‌ام و هم هستم. آن چیزی که برای بنده و قطعا برای معلمین ما مهم است مسئله تبعیض است. اینکه ساختار پرداخت‌ها، ساختاری بر مبنای عدالت باشد. در غیر اینصورت رقابت بر سر افزایش حقوق‌ها حد و مرزی نخواهد داشت و قطعا آسیب‌های زیادی را به دنبال خواهد داشت.

من در این جلسه مواردی را بیان کردم که به نظر خودم ریشه‌های تبعیض علیه معلمان و به تبع آن مشکلات معیشتی معلمان است که امیدوارم با حل این مسائل مشکلات حل بشود.من فکر می‌کنم اگر نگاه دولت‌ها و جامعه نسبت به معلمی عوض نشود حتی حل مشکلات معیشتی با طرح‌هایی مثل رتبه بندی کوتاه مدت و مقطعی است و این معضلات همچنان باقی می‌ماند.برای مثال یکی از این مشکلات تعریف معلمان ذیل قانون مدیریت خدمات کشوری است  و مشکلاتی که به موجب آن برای معلم پیش می آید که توضیح آن در این جلسه نمی‌گنجد.

 به نظر شما مهمترین توصیه رهبر انقلاب در این دیدار خطاب به نخبگان چه بود؟

معلمان افسران سپاه پیشرفت کشور هستند

حضرت آقا در قسمت‌های پایانی صحبت هایشان فرمودند:« ... شما هم خودتان را باید آماده کنید، جای خودتان را پیدا کنید؛ خودتان پیدا کنید که در پیشرفت کشور چه نقشی میتوانید ایفا کنید. نخبگی شما اینجا هم باید خودش را نشان بدهد که مشخّص کنید جایگاه شما کجا است؛ در آن جایگاه قرار بگیرید و تلاش کنید و کار کنید.»

حضرت آقا در این بخش از سخنانشان جریان نخبگانی را به خودشان ارجاع دادند که این نعمت و ظرفیت الهی که در وجودتان هست را در عرصه عمل به ظهور و بروز برسانید و خودتان پیدا کنید که کجا و با چه عنوانی می‌توانید نقش آفرینی داشته باشید که برای پیشرفت کشور سودمند واقع شود. من این سخنان را به جمله دیگری از حضرت آقا درباره معلمان وصل می‌کنم که فرمودند: «معلمان افسران سپاه پیشرفت کشور هستند» یعنی در این جلسه فرمودند جایگاه خودتان را برای پیشرفت کشور پیدا کنید و در جلسه دیگری نقش و جایگاه معلمان را تعیین کردند. این مسئولیت معلمان را سنگین می‌کند که ان‌شاء‌الله بتوانند در این پیشه مقدس نقش آفرینی داشته باشند و آن جمله شاید کلیشه‌ای و تکراری امام خمینی (ره) که می‌فرمایند: «معلمی شغل انبیاست.» را به معنی واقعی کلمه بپذیرند و اهمیت آن را به صورت کامل درک کنند.

رهبر معظم انقلاب در این دیدار نخبگی را یک نعمت دانستند که باید شکر آن را به جا آورد. شما به عنوان یک نخبه چطور می‌توانید شکر این نعمت ارزشمند را به جای بیاورید؟

در هر جایگاهی که قرار دارید آن جا را مرکز عالم ببینند

حضرت آقا در ادامه  مباحث خودشان فرمودند که شکر کردن این نعمت چطور خواهد بود. یکی از موارد آن بکارگیری این ظرفیت و استعداد در عمل است . اینکه فرصت‌ها را قدر بدانیم و در عمل برای پیشرفت کشور و رشد توانمندی‌ها و استعدادها تلاش کنیم. من فکر میکنم که جریان نخبگانی کشور برای پاسداشت این نعمت و ودیعه الهی در وجودشان باید تلاش کنند که ضمن افزایش و ارتقا این توانمندی و رشد دانشی خودشان برکت های این علم را هم در جامعه برای کشور خودشان داشته باشند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند جایگاه خودشان را پیدا کنند و تلاش کنند در هر جایگاهی که قرار دارند آن جا را مرکز عالم ببینند و با تمام وجود برای خدمت به خلق خدا و کشور تلاش کنند.

رهبر معظم انقلاب سالهاست که توجه ویژه ای به جریان نخبگانی کشور دارند، شما به عنوان عضوی از این جریان رهنمودهای ایشان را تا چه اندازه برای پیشرفت کشور مفید و موثر می‌دانید؟

دلگرمی و اطمینان خاطر نخبگان از حمایت‌های مقام معظم رهبری

نه تنها در بحث نخبگی بلکه توصیه اکید مقام معظم رهبری به تمام جوانان کشورما امید است. این کلام پر از حمایت و تاکیدات ایشان به  مسئولین که می‌فرمایند حواستان به این جوانان نخبه باشد قطعا یک دلگرمی و اطمینان خاطری برای جریان نخبگی به وجود می‌آورد. ایشان در کلامی دارند که تا جان در بدن دارم از جریان نخبگی و جوانانی که در این عرصه هستند حمایت خواهم کرد. همین که شخص اول مملکت و مقام معظم رهبری به عنوان پدر معنوی ما و کسی که کلام او در دل‌ها و جان‌ها بسیار نافذ است، چنین تاکیداتی دارند می‌تواند برای جوانان ما خیلی موثر باشد که تمام تلاششان را در این زمنیه بکار ببرند و پیش از پیش تلاش و همت داشته باشند. هم در زمینه تاکیدات و توصیه هایی که به جوانان دارند و هم بحث هدایت و راهنمایی این جوانان و هم تاکیداتی که به مسئولین دارند باعث می‌شود اتفاقات خوبی در عرصه کشور بیفتد. در واقع ایشان هم به وظایف و نقش های جریان نخبگانی اشاره می‌کنند و هم به وظایف و نقش هایی که مسئولین در قبال این جریان دارند توجه می‌کنند که این بسیار عالی است.

به نظر شما چه مشکلات و موانعی باید برطرف شود که نخبگان بتوانند دانش خود را برای رفع مشکلات کشور بکار بگیرند و  ما دیگر شاهد مهاجرت این نخبگان به کشورهای دیگر نباشیم؟

حمایت مالی از نخبگان را فراموش نکنیم!

این سوال را در ۳ محور پاسخ می‌دهم . محور اول بحث حمایت های مالی است؛ طرح‌هایی که جریان نخبگانی کشور ارائه می‌کنند قطعا به حمایت های مالی نیازدارد و مسئولین باید برای این طرح‌ها بودجه هایی را اختصاص دهند. برخی از طرح‌های نخبگان ممکن است به دلیل همین مشکلات مالی به عرصه ظهور و بروز نرسند. در همین دیدار نیز تعدادی از نخبگان تاکید میکردند که طرح های ما به ادارات مختلف داده می‌شود اما خاک می‌خورد و هیچ پیگیری انجام نمی شود. بنابراین بحث اول حمایت‌های مالی کافی در این زمینه است و اینکه این را هزینه نبینند بلکه آن را سرمایه گذاری ببینند و بدانند که منشاء اتفاقات و تاثیرات مبارکی در کشور خواهد شد.

اعتماد به توانمندی نخبگان نور امید را در دل‌ها روشن می‌کند

بحث دوم اعتماد به توانمندی نخبگان است. اینکه به حوزه های سیاستگذاری، طراحی، مدیریت و اجرا دعوت شوند و از توانمندی های آن‌ها استفاده شود.مسئولیت حس بسیار خوبی را برای این جوانان به همراه خواهد داشت. اینکه نخبگان مورد اعتماد قرار بگیرند و رفتار مسئولین با آن‌ها صادقانه باشد و فقط در زبان نگویند ما قدر نخبگانمان را می‌دانیم. این مسئولیت‌ها باعث می‌شود بحث مهاجرت نخبگان نیز کاهش پیدا کند، امید در دل جریان نخبگانی تزریق شود و توانمندی های آن‌ها برای حل مشکلات کشور استفاده می‌شود.

مواظب مهاجرت معلمان نخبه به سایر دستگاه‌ها باشید

بحث سوم نیز معطوف به جریان معلمی است. ما یک جریان نخبگانی هم در دل جامعه معلمی داریم. اگر ساختار آموزش و پرورش این طیف نخبگانی معلمین را اقناع نکند و از این توانمندی معلمان فعال ما استفاده نکند و پاسخگوی نیاز این عزیزان در بحث معیشت، توانمندی‌ها و بکار گرفتن آن‌ها و بسترسازی برای رشد علمی این قشر نباشد با مهاجرت نخبگان معلم از آموزش و پرورش به سایر دستگاه‌ها مواجهه خواهیم شد. از آنجایی که دستگاه آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که تشکیل هویت نسل آینده و تربیت نیروی انسانی ما را به عهده دارد ، مسئله آموزش و پرورش باید به جد مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.

یکی از نکات مهمی که حضرت آقا در این دیدار به آن اشاره کردند بحث تمدن نوین اسلامی بود، اینکه ما تا  ۵۰ سال آینده به یکی از قطب‌های علمی جهان تبدیل شویم که  هرکسی که بخواهد علم بیاموزد مجبور باشد زبان فارسی را یاد بگیرد. دیدگاه شما به عنوان یک نخبه زبان و ادبیات فارسی به این هدف گذاری چیست و فکر می‌کنید چه اقداماتی باید انجام شود که این هدف تحقق پیدا کند؟

شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی از دل مدارس و با همت معلمان آغاز می‌شود

یک مبحثی که مقام معظم رهبری در این دیدار مطرح کردند نگاه به افق‌های پیش رو  بود که یکی از عناوین آن بحث تمدن نوین اسلامی بود، مسئله‌ای که دغدغه و آرزوی دیرینه حضرت آقا و همه‌ی ماست. در شکل گیری این تمدن نوین اسلامی نیروی انسانی یکی از عوامل مهم است. اینکه جان‌های ما افکار ما دل های ما خواهان این تحول بنیادین و شکل گیری تمدنی که در برابر تمدن رو به افول غرب قرار است سر بر بیاورد باشد. معلمین نقش خیلی مهمی در این زمینه دارند چون هویت نسل‌ها و آیندگان ما به دست معلمین ساخته می‌شود.

نمودهایی که تمدن نوین اسلامی می‌تواند داشته باشد به عنوان محصولاتی که شاید قابل رویت باشد به دست همین نیروی انسانی اتفاق می‌افتد بنابراین اگر معلمین ما این را بپذیرند و باور داشته باشند. شکل‌گیری این تمدن نوین اسلامی از دل مدارس و با همت معلمان آغاز می‌شود.

طراحی معیاری برای بروز محصولات اجتماعی و فرهنگی نخبگان

یک نکته مهم این است در کشور ما و مسئولین توجه همیشه به محصول های اقتصادی و فناورانه بوده است و درواقع فرایندهایی را مورد توجه قرار می‌دهند که یک محصول اقتصادی از دل آن بیرون بیاید و بتوانند در یک نمایشگاهی آثار و محصولات فناورانه آن را در معرض نمایش قرار دهند. درحالی که کاری که قشر عظیمی از جوانان نخبه ما انجام میدهند محصولات اجتماعی دارد و در افکار و دل‌ها تحول ایجاد می‌کند.  انتظار بنده این است که مسئولین ما به کمک جریان نخبگانی معیارها و ملاک هایی برای  بروز این محصولات اجتماعی هم بتوانند طراحی کنند. اینکه ما چطور می‌توانیم فرایند تربیت را که درنهایت محصول اجتماعی و فرهنگی دارد را هم  ببینیم و فقط به محصولات اقتصادی توجه نکنیم.

برای تحقق این هدف چه راهکارهای عملیاتی را پیشنهاد می‌دهید؟

تدوین شیوه نامه‌ای برای معیارهای نخبگی در معلمین

مسئولین آموزش و پروش و وزارت علوم و بنیاد ملی نخبگان باید با هم اندیشی با جریان نخبگانی معلمین شیوه نامه ای برای دیدن این محصولات اجتماعی و فرهنگی تدوین کنند. یک نقدی که من به بنیاد ملی نخبگان داشتم و خدمت آقای دکتر ستاری هم  عرض کردم این است که ملاک‌ها و معیارهای شناسایی معلمان نخبه همان ملاک هایی است که برای سایر رشته‌ها وجود دارد مثل نوشتن مقالات علمی و کسب رتبه های علمی. درحالی که جنس فعالیت معلمی چیز دیگری است و ما باید از یک معلم انتظار داشته باشیم که در جریان تربیت یک اثرگذاری نخبگانی داشت باشد. بنابراین باید ملاک‌ها و معیارهای نخبگی برای معلمین تدوین شود تا مشخص شود ما از معلمین نخبه چه انتظاری داریم و آن‌ها باید به چه سمتی حرکت کنند.

یعنی من معلم اگر بخواهم برای افزایش توانمندی خودم در عرصه معلمی در یک کارگاه آموزشی شرکت کنم، بنیادملی نخبگان به من می‌گوید که من کارگاهی را برای شما حمایت مالی اندکی خواهم داشت که مرتبط با رشته شما است  و چون رشته من زبان و ادبیات فارسی است حرفه معلمی من اینجا فک می‌شود و هیچ ارتباطی با بحث نخبگی من پیدا نمی کند.

یکی از معضلات ما در بحث آموزش این است که مباحثی که مطرح می‌شود کلی است. رهبر انقلاب نیز روی این موضوع تاکید کردند که باید به سمت مسئله محوری حرکت کنیم. شما به عنوان یک معلم نخبه چه رویکردی را برای آموزش در جهت مسئله محوری پیش گرفته اید؟

شکل‌گیری هسته‌های مسئله محور برای بررسی مسائل خرد آموزش و پرورش

در جمع دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان هسته‌هایی شکل گرفته شده است که مسائل آموزش و پرورش را به صورت خرد تر بررسی می‌کنند و اینکار دقیقا پیرو مطالبه حضرت آقا صورت گرفته است. مسئله آموزش و پرورش به نوبه خود مسائل بسیار قابل توجه و مهمی است چند سالی است که در دانشگاه فرهنگیان با رقبت و تمایل رتبه های برتر علمی به این دانشگاه خوشبختانه این اتفاق در بسیج دانشجویی دانشگاه در حال شکل گرفتن است به طور مثال یک هسته در ارتباط با بحث مردمی سازی آموزش و پرورش، یک هسته درباره اقتصاد آموزش و پرورش، هسته دیگر در ارتباط تربیت معلم و... شکل گرفته است. و ما به آینده این هسته های مسئله محوری که شکل گرفته است خوشبین هستیم و امیدواریم که بتواند یک درک خوبی نسبت به این مسائل ایجاد کند و بعد از کسب شناخت بتوانیم در ارائه راهکار هم مفید و موثر واقع شویم.

اگر شما به عنوان یک نخبه بخواهید به جوانانی که تازه وارد این مسیر شده اند و با چالش‌های آن روبرو می‌شوند توصیه ای داشته باشید چه می‌گوید؟

مهمترین اصل برای رویارویی با مشکلات امید و دست برنداشتن از مطالبه‌گری است

مسئله مهمی که باید همیشه وجود داشته باشد مساله امید است. امید یک چیز درونی است و فرد نخبه باید به دلیل استعدادهایی که خداوند در وجودش قرار داده است باید به این فکر کند که خداوند از خلق و آفرینش من هدفی داشته و من بیهوده خلق نشده ام و  این استعداد به عنوان یک امانت در وجود من قرار داد و من باید از این امانت خداوند به درستی استفاده کنم.

قطعا این مسیر، مسیر بسیار سختی است و اگر آسان بود نخبگان ما برجسته نمی شدند. این امید را باید حفظ کنند و از درگاه های مختلفی این ورود را داشته باشند و محدود به یک مسیر و یک روش نباشند و مجاری مختلفی را امتحان کنند. در عرصه عمل با مسئولین گفتگوهای دقیق و تخصصی داشته باشند و دست از مطالبه گری برندارند. به هر حال این مطالبه گری یک روزی اتفاق خواهد افتاد. مسئولین هم باید قدر جوانان را بدانند و علاوه بر حمایت های مالی اصلاح قوانینی که دست و پا گیر است و واقعا سنگ جلوی پای نخبگان است را دستور کار خود قرار دهند.

به نظر شما حضور بانوان نخبه و سخنرانی آن‌ها در محضر رهبرانقلاب و توجه ویژه مقام معظم رهبری به حضور فعالانه بانوان در عرصه‌های مختلف علمی و ورزشی چه پیام مهمی دارد؟

طرح دغدغه بانوان نخبه در حضور رهبرانقلاب یک اتفاق مبارک است

مقام معظم رهبری همواره این لطف و عنایت را نسبت به بانوان کشور داشته اند و به لطف نگاهی که انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و حضرت آقا دارند بانوان در جامعه ما به عنوان انسان های منزوی و گوشه گیر که بسترها برای فعالیت آن‌ها فراهم نیست، حضور ندارند. ما در عرصه های مختلف بانوانی را داریم که نقش پر رنگی داشته اند و حضرت آقا هم همواره از آن‌ها حمایت کرده است. برای من هم به عنوان یک خانم خیلی حس خوبی بود که علاوه بر هویت معلمی به عنوان یک بانو در این دیدار شرکت کنم و اینکه بستری فراهم می‌شود که بانوان هم بتوانند طرح دغدغه کند و به عنوان فعالین عرصه علم و دانش شناخته شوند اتفاق بسیار خوب و مبارکی است. امیدوارم مسئولین نیز به این بعد توجه داشته باشند که مبادا بانوان نخبه سرزمین ما فقط به واسطه نگاه های مسموم و جنسیتی برخی از افراد به انزوا کشیده شوند.

خوشبختانه رسانه‌ها نیز حضور بانوان نخبه در این دیدار را به خوبی بازتاب دادند. من خیلی خوشحالم که اگر توانسته باشم این حس مثبت و امید را در دل بانوان ایجاد کرده باشم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نخبگان علمی رهبر انقلاب زبان و ادبیات فارسی جریان نخبگانی کشور تمدن نوین اسلامی بنیاد ملی نخبگان برای پیشرفت کشور محصولات اجتماعی مقام معظم رهبری شما به عنوان یک حمایت های مالی داشته باشند آموزش و پرورش برتر علمی توانمندی ها بانوان نخبه رهبر انقلاب موفق به کسب حضرت آقا مسئله محور پیدا کنید دغدغه ها شکل گیری کسب رتبه ملاک ها یک معلم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنان رهبر انقلاب در با اعضای تیم ملی فوتسال + فیلم

به گزارش همشهری آنلاین، رهبر انقلاب در این دیدار اظهار داشتند: این پرچم که شما گفتید برافراشته بشود و جلوی چشم دنیا قرار بگیرد، بخش مهمی از آن دست شماست و شما دارید این کار را می کنید.

وحید شمسایی نیز در این دیدار گفت: ما عاشق کشورمان هستیم و هرچه این پرچم برود بالاتر لذتش برای ما بیشتر است.

کد خبر 850525 برچسب‌ها فوتسال و فوتبال ساحلی خبر ویژه رهبر معظم انقلاب

دیگر خبرها

  • سخنان رهبر انقلاب در با اعضای تیم ملی فوتسال + فیلم
  • دیدار اعضای تیم ملی فوتسال با رهبر انقلاب
  • امروز با درایت رهبر،آموزش و پرورش به مساله اول کشور تبدیل شده است
  • تیم ملی فوتسال با رهبر انقلاب دیدار و گفت‌وگو کردند
  • دیدار تیم ملی فوتسال با رهبر معظم انقلاب
  • دیدار اعضای تیم ملی فوتسال ایران با رهبر انقلاب
  • عکس/ دیدار اعضای تیم ملی فوتسال با رهبر انقلاب
  • اعضای تیم ملی فوتسال ایران با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • اعضای تیم ملی فوتسال با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • تکریم معلم در همه طول سال انجام شود